Lukijat

sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Vaatematkaa televiosiossa!

Blogi kaipaa kovasti päivitystä. Projekti on edennyt, vaikken olekaan kaiken muun keskellä kyennyt suunnittelemassani aikataulussa pysymään. Nyt mietin mitä teen, siirränkö aloitusta vuodella vai aloitanko vain siirtymän hiljalleen. Molemmilla tavoilla tunnelma hieman lässähtää, mutta palaan tähän pian.

Nyt - tadaa! - uutisena on, että projektiani esitellään telkkarissa osana muuta kolmiosaista dokumenttia tästä päivästä alkaen. Yle Areenassa näkyy jo nyt ja varsinaisesta televisiosta 13.4. alkaen uusi jakso viikon välein. Voit kurkata:
https://areena.yle.fi/1-4672644.
Toki enimmäkseen projekti näkyy tässä kehruuna, kehruuna... Ja jostain syystä kuvausten ollessa päällä oli aina jotain ongelmaa. 😅
Nokkoskuitukohtakin antaa kyllä väärää kuvaa. Kyseessä oli ensi kokeilu ystävien kesken ja tiedostimme olevamme liian myöhään liikkeellä. Tekniikassa teimme kokeiluja, mutta kokeilut jatkuvat toivottavasti järkevämmin tuloksin ensi kesänä.



Loppuun sopiikin päivityksen teeman mukaisesti kollaasikuva viime syksyltä. Tällä kertaa mukaan ei osunut yhtään lammaskuvaa, kumma kyllä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti